In the spotligth; Andreas Sandlund


En musiker med fantastisk röst och budskap!


Jag har haft förmånen att en gång dansa till Andreas ackompanjemang på ett event i Solnahallen i slutet på 90-talet . Låten var ”Unglued” (skriven av Tait) och jag kommer ihåg att jag själv under dansen blev stark berörd av sången, musiken och budskapet, det är inte ofta det händer.

Andreas Sandlund är bosatt i Stockholm och har arbetat i musikbranschen i ett antal år nu.
Musikintresset började redan i ung ålder och Andreas startade ett eget band där han själv skrev musik och framförde den i många olika sammanhang. Inuti fanns en känsla av att detta var det han var ämnad till att göra.
Många år senare efter att ha jobbat som musiker med olika artister och olika projekt, återvände han till där allt började, nämligen att själv skriva och framföra sin musik.

År 2006 släpptes den första soloskivan "Diamond no 1" och här började ett nytt kapitel för Andreas.
Releasen följdes av spelningar, intervjuer m.m. Sånger från skivan vart senare spelade på radio utöver världen i länder som Australien, Italien, Holland, Storbritannien och Grekland m.fl.

Den senaste skivan heter "Sacred love". Jag rekommenderar er alla att klicka in på Andreas hemsida och lyssna http://www.andreassandlund.com/ 
(Andreas har även en sida på fb www.facebook.com/andreassandlundpage

Jag tror och hoppas att hans musik ska få betyda mycket för många människor runtomkring i världen.



(Photo: Rickard Eriksson)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0