In the spotlight; Linda Fändriks


"In the spotlight today" är en vacker hjältinna!

Linda och jag gick i samma klass på högstadiet och jag minns henne som en tjej med djup och talang.
Men jag visste inte vilken fantastisk röst hon ägde!!!
Linda är en hjältinna i mina ögon för hon vågar dela med sig av sig själv och sina erfarenheter för att stötta och hjälpa andra människor i livet.

Linda är född och uppvuxen i Leksand och Stockholm men bor sedan 2003 i Borlänge med sin sambo och sin son. Hon har i många år varit med i olika band och har spelat/sjungit allt från emo-pop till ödesmetall. De senaste åren har hon däremot enbart ägnat sig åt sin egen musik som hon framfört mestadels ihop med den Ålandsfödde musikern Ronnie Svenblad.

Hon har även i många år varit ute och föreläst om ”min uppväxt i en dysfunktionell famlij”. Föreläsningarna är riktade till ungdomar, skolpersonal samt andra vuxna som på olika sätt arbetar med unga. När hon sammanförde sin musik med sin livsberättelse föddes "Den innersta musiken". En föreläsning där musik och berättelser vävs ihop till en historia om personlig utveckling med musiken som vapen.


Linda har jobbat åt organisationen RUS och genom det arbetet skapades en reklamfilm för att uppmärksamma problem kring självskadebeteenden och ätstörningar ( http://youtu.be/8lNYvWuq8SE ).
Låten som framförs i reklamen heter "Shine" och man kan lyssna på den på Lindas hemsida. På hemsidan kan du även beställa hennes skiva, hennes bok och boka föreläsningar.
Så besök Lindas hemsida: http://www.e-music.se/


Kommentarer
Postat av: stina roos

Linda förtjänar verkligen att vara i din spotlight!

Hon är en helt otrolig kvinna

2011-07-03 @ 13:00:30
URL: http://www.nattstad.se/sekir

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0